Sevgilimin aklından çıkmamak istiyorum

Binbir adlı bir Allah, bilirsin SubhanAllah, cok uzun zamandır dardayım yetiş Ya ResulAlllah, Binbir Adın hurmetine Muradımı ver Allah, (Sonra dileginizi soyleyin) -41 kere
-3 İhlas 1 Fatiha

Yorumu formunu geç

    • Tuğce Cibooğlu on 06 Ocak 2018 at 19:47
    • Cevapla

    Ben İyiki sizi bulmuşum hocam iyi ki de tanışmışız şuanda hiç kimse beni bu kadar mutlu edemezdi veli geri geldi hocam allah sizden razı olsun ne diyim çok mutluyum allah bin kere razı olsun burak hocamın celbleri çok etkiliarkadaşlar ve kısa zamanda etki ediyor benim oldu deneyin pişman olmayacaksınız unutmayın işlem adı harmura aşk celbidir

    • Mayıs Cumalı on 07 Ocak 2018 at 02:16
    • Cevapla

    Merhabalar, sevdiğim eşimi kendime bağlamak için burak beyle çalışmaya karar verdim. Beni burak beye iten bir güç vardı sanki. O kadar medyum ve hocayla görüştüm fakat hiç birisi medyum burak hoca kadar içten gelmedi. Açıkcası bundan etkilendim ve denemek istedim. Sonuç olarak çok iyi yerlere geldim burak hocamın kısmet açma celbini herkese öneriyorum gerçekten başarılı bir medyum güvenilir şahsiyettir. Kısmet açma şans celbim etkisini 18 günde gösterdi çok kurumsal bir şirkette çalışmaya başladım ve hızlı bir şekilde yükseldim. Çok mutluyum. 0553 371 89 94 arayın bence

    • ENER on 20 Ocak 2018 at 22:42
    • Cevapla

    Ben daha önceden vefk yaptırmıştım ama olmamıştı. Burak hocama bunu izah ettim. O da celp isminde bir işlemden bahsetti. Vefk gibi kuralları yokmuş sadece üzerinde taşıyorsun. Gümüşe kaplattırdım üzerimde taşıdım sadece. Etkisini yaklaşık bir aydan snra görmeye başladım vefk olmamıştı bende ama bu celp çok etkili gerçekten. Bekliyorsun ama sabretmeye değer celp en iyisi dualarınıda burak hocam okuyor. Mail adresi de sitede var ben yine yazayım: muhabbet@muhabbetduasi.net

    • AZRA on 30 Ocak 2018 at 01:56
    • Cevapla

    Trabzon merkezden ben AZRA. Selamın aleyküm paylaşımın valla çok güzel, tebrikler 29-01-2018 23:56:57

    • ARSLAN on 07 Şubat 2018 at 01:47
    • Cevapla

    Selam daha önce biçok hocayla medyumla hepsiyle görüştüm sonuç hüsran hiç birisi bana yardımcı olamadı sonuç olarak anladımki param boşa gitmiş hep burak hocayı buldum internette baya meşhurmuş durumları anlattım fakat ne dediysem hocam bana işlem yapmıyor. olmaz kardeşim boşuna para harcama diyor. Bana daha önceden çok işlemler yapıldı vefk yaptırmıştım celbte yaptırdım olmadı neyse benide artık ikna etti. ben hocama teşekkür etmek istiyorum diğerleri gibi beni dolandırmadı paramı alıp olmadı da diyebilirdi ama en başından anlattı. Burak hocaya herkes güvenebilir paragöz biri asla değilmiş tanıdım. Yalan söylemiyor insanları kandırmıyor ümit vermiyor neyse onu diyor. Hocam saygılar. Belki hatırlamazsın ama ben istanhuldan hasan ali. Mail adresi yazayım: muhabbet@muhabbetduasi.net

    • AYDAN on 15 Şubat 2018 at 07:27
    • Cevapla

    Merhaba arkadaşlar çok düşündüm yorumları okudum hatta 2 ay boyunca Burak bey e yazdım nasıl olur olur mu diye..sonra yaptırmaya karar verdim başka şansım yoktu.sevdiğim adam bi anda eski sevgilisine döndü. ve ben yemez içmez gezmez oldum aşırı kilo verdim.sanki kara sevdaya tutuldum.unutmaya hiç çalışmadım onu untmak istemiyordum zaten hergün gördüğüm biri olduğu için de mümkün değildi unutmak.her an ağlıyor kahroluyordum.sonra arada konuşmaya görüşmeye başladık.kıza verdiği sözler olduğunu bana aşık olduğunu ama ondan asla ayrılmayacağını söyledi.nasıl olabilir? daha çok kahroldum sevdiğim adam da beni seviyor ama birlikte olamaıyoruz.bana çok dengesiz davranıyordu bi iyi bi kötü.sonra bi kaç köy hocasına gittim diğer kızın büyü yaptığını söylediler.sonra Burak beye de yazdım temizleyebilceğini söyledi ve işleme başladık.his olarak sorarsanız eskisi kadar karamsar değilim. şimdi sonuca gelceğim çok fayda gördüm evet 2 nci okumadan sonra ilk başladı harmura celbinin bu kadar etkili olacağını düşündüm biliyorsun baya araştırdım ama bende böylesine tesir etmesi gerçekten çok mutlu etti beni. çok sağolun hocam ne diyim Allah razı olsun…

    • FİLİZ on 26 Şubat 2018 at 10:34
    • Cevapla

    Ben yeni evli sayılırm benimde benzer sorunlarım olmaya başlıyor bi yerden sonra aşk bitiyo o cicim ayları olmuyor monotonlaşıyor sanki köprüyü geçene kadar evleniyolar sonra birden değişiyolar. yaklaşık bi kaç aydır arayış içindeydim. bir arkadaşımın arkadaşı burak hocaya muska yaptırmış ismi celp ti sanırım. bizim bu arkadaş daha önce çok sahtekar adına hoca diyenlere para kaptırdı yazık neyse ben burak hocayı aradım konuştum derdimi anlattım Allah ondan bin defa razı olsun çok doğru dürüst bir insan bana da celp yaptı biraz sabredicem katlanıp bekliycem ama sorunsuz bir şekilde olcağını inanıyorum celp taşımaya başladıktan sonra bile farklılık hissettim muhabbet@muhabbetduasi.net

    • HAYDAR on 26 Şubat 2018 at 22:36
    • Cevapla

    Arkedaslar ben 43 yasinda bir erkeim bogune kadar hiç evlenmedim kısmet olmadıydı kimse denk gelmeyordu Burak hocanın gısmet açma evlilik fekfini uyguladık hergün dualarımı okuyor bel seviyesin taşıyorum bogun 25. Gunumde çok şükür anam hayırlı habeı verdı hocama soz verdım tutarsa yorum yazacam dıye hocam teşekkür ediyorum sana Allah senden razı olsun işallah devı gelince tekrar yazacam saygılar hürmetlerimi sunarım herkeze darısı olmayanların başına

    • HANDAN on 27 Şubat 2018 at 10:59
    • Cevapla

    Medyum burak bey hocaya şükranlarımı sunarım eşimle aramızdakiş ciddi nedenler yüzünden ayrılmak istiyordum ama boşnamaya ikna edemedim ne yaptımsa olmamıştı burak hocam bana celp diye bişi yaptı biraz bende geç oldu ama neticeye bakmak lazım dileğim oldu önce soğudu benden ve bugün ayrıldk hocama sonsuz teşekkürler:)

    • GÜNEY on 06 Mart 2018 at 13:21
    • Cevapla

    Sevgilim sürekli başka kadınlarla konuşuyordu her seferinde yakalıyorum özür diliyor tekrar affediyorum çünkü onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım derken Allah burak hocamı karşıma çıkardı kuantum celbi harmura celbi çalışması yaptırdım şimdi herşey tam istediğim gibi okumaları zaten burak hocam yapıyor çok etkili süper sonuç kesinlikle tavsiye ederimmm

    • hilal on 12 Aralık 2018 at 01:22
    • Cevapla

    Hocam size nasıl ulasirim bilmiyorum 4.5 senelik sevgilim yani eski şimdi aklından hiç çıkmim sabah akşam beni düşünsün istiyoRum lütfen yardımcı olun

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.